Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejúspěšnějších českých influencerek Dominique Alagia (19) se stala terčem nechutných posměšků a připomínek rýpalů, když zveřejnila reklamní video, kde na pár sekund mimo jiné ukázala i své pozadí v bikinách.

Netrvalo dlouho a vlna šikany byla na světě. „Měla bys ještě více cvičit,“ napsal jeden z komentátorů. „Škoda, že se ti mozek cvičením nezmění,“ odpověděla mu Domi s nadhledem. „Nic proti, ale to je reklama na drink nebo tvůj zadek,“ zeptal se sledující. „Kost a kůže,“ napsal další. „Trošku jiný zadek, jak na fotkách,“ rýpl si její sledující.

U příspěvku se Dominique ovšem dočkala i velké vlny podpory. „Tady je půlka uražených mužů a půlka žen bez sebevědomí,“ napsala fanynka, se kterou další souhlasí.

K celé věci, která by se dala nazvat i internetovou šikanou, se krásná brunetka později vyjádřila. „Nejsem už vůbec překvapená, že vás moje tělo (teď můj zadek), tak strašně moc rozhodil a rozčílil. Hlavně v mém posledním videu. Snad se začnete mít někdy rádi, třeba se někdy budete moc kouknout na sebe do zrcadla a být na sebe pyšní. Kdybych někomu něco takového napsala pod video nebo fotku, tak bych se za sebe styděla a nedokázala bych se na sebe ani podívat. Hezký den a užívejte si zkoumání mého zadku alespoň takhle, protože v reálu tu šanci nikdy mít nebudete. Jinak novinka pro některé, celulitida je naprosto normální,“ uvedla Dominique, která byla v posledních měsících spojovaná se zpěvákem Benem Cristovaem (37). Zda spolu ovšem někdy tvořili či tvoří pár, ani jeden z nich nepotvrdil.

Související témata:

Další články

Načítám