Hlavní obsah
Článek

Poté, co se šéfka komunistů Kateřina Konečná kvůli výsluhám obula do první dámy Evy Pavlové, Miroslava Němcová nevydržela mlčet. Senátorka si servítky rozhodně nebrala. A přisadil si i moderátor Jan Tuna.

„Odporná a nestoudná Konečná kritizuje výsluhy manželky prezidenta. Že jí nikdy nevadily např. u fanatického komouše, sadistického vyšetřovatele STB Máchy, který umlátil k smrti kněze Toufara, svého činu nikdy nelitoval a dožil se 95 let, zajištěn vysokými výsluhami a důchodem,“ rozohnila se senátorka na síti X.

„Je čím dál tím odpornější. Úplná Polednová. V 50. letech by posílala lidi na šibenici,“ přisadil si Jan Tuna, který si nikdy nebere servítky. V případě Andreje Babiše nebo komunistické strany to pak platí dvojnásob.

Nikdy se nebál ani hodně odvážných příměrů. Stejně jako v tomto případě, když zmínil nechvalně proslulou prokurátorku Ludmilu Brožovou Polednovou, která se v 50. letech 20. století aktivně podílela na vykonstruovaných politických procesech.

Nejen moderátor byl jejími slovy pohoršen. „Člověk aby se dneska bál otevřít lednici, aby na něj nevyskočila tvář europoslankyně, která za svůj dospělý život nevykročila z poslaneckých lavic,“ krčila rameny Šárka.

„Jsem učitelka, neměla bych být sprostá. Proto se raději nebudu k soudružce Konečné vyjadřovat,“ přidala se Danka, která nechtěla zabíhat do podrobností. „Komunisti se holt nikdy nezmění. Byla chyba, že po roce 1989 nebyli postaveni na roveň nacistům či fašistům a zakázáni,“ nechal se slyšet Cyril.

5
fotek

Další články

Načítám