Hlavní obsah
Článek

Svou přirozenou krásu ráda prezentuje veřejnosti. Pavlína Pořízková (59) se často ukazuje bez líčidel, nebarví si vlasy a vyhýbá se estetickým zákrokům. Dlouhé roky pracuje na svém sebevědomí a k tomu samému nabádá i své vrstevnice.

Problém nemá ani s odhalováním svého těla. Ráda ukazuje, že i na prahu šedesátky může být žena sexy a její fanoušci často žasnou nad tím, jakou formu úspěšná modelka má. Pavlína se netají tím, že miluje své tělo, které už mnohokrát nabídla svým sledujícím bez svršků. Ostychem se nehodlá svazovat.

Svou myšlenkou o odhalování se nyní podělila z dovolené po Itálii. Topmodelka se nechala zvěčnit zcela nahá v posteli a za snímek svého těla získala obdiv. „Chápu, že 60 je nová 40 a jak stárneme, užíváme si být ve vlastní kůži, a to obrazně i doslovně. Užívejte si, život je příliš krátký,“ napsal jí jeden z fanoušků ke snímku, který pořídil její přítel Jeff Greenstein.

Zamilovaná dvojice už několik týdnů cestuje po Itálii a užívají si nejen poznávání země, ale i sama sebe. „Už jsme na cestách pět týdnů. Jeden týden byl s přáteli, jeden týden s mými rodiči a tři týdny jsme jen my dva. Návštěvy muzeí. Historických míst. Procházky po nových městech. Jíme na nových místech. Společně prožíváme svět. Držíme se za ruce. Líbeme se. Hodně. A nemáme ani jeden den špatnou náladu,“ svěřila se modelka, která se na výletě po Itálii pochlubila také svou maminkou, která vypadá naprosto fantasticky.

Další články

Načítám