Hlavní obsah
Článek

Manželka MMA bijce Karlose Vémoly (39) Lela Ceterová (35) vyrazila se svými dvěma dětmi na zaslouženou odpočinkovou dovolenou. Půvabná blondýnka ovšem neodletěla za hranice, ale navštívila wellness hotel v Česku.

„Tyhle chvíle s mými dětmi jsou k nezaplacení, protože tohle jsou moje priority, pro které žiju. Pracuji a snažím se všechno dělat tak, aby byly moje děti šťastné. Právě kvůli těmto krásným momentům můžeme vidět, jak jsou děti šťastné,“ napsala Lela k fotografiím s dcerou Lilinkou a synkem Rockym.

Lela Ceterová pravidelně sdílí momenty ze svého osobního života. Fanouškům se během odpočinkového pobytu pochlubila i snímkem své perfektní postavy v bikinách a promluvila o svých jizvách.

„Každá jizva na mém těle má význam a patří do určité etapy života. Dokonalost je nudná,“ uvedla Lela k fotografii, která odhaluje i jednu z jizev v oblasti spodního dílu bikin. Ostatně o jednom ze zdravotních operačních zákroků nedávno promluvila. „Našli mi dvě cysty, takže musím jít na zákrok. Doufám, že histologie dobře dopadne, ale každopádně budu tak dva týdny celá oteklá a nepoužitelná. Ale musím jít, zdraví je jen jedno a je potřeba to řešit,“ řekla Lela Super.cz koncem června. Pokud jde o práci, tak ani o tu nemá nouzi. Plánuje totiž otevřít vlastní zkrášlovací salon.

Související témata:

Další články

Načítám