Hlavní obsah
Článek

Na seznam průšvihů a skandálů, který je v jeho případě dlouhý jako týden před výplatou, si Martin Fenin může připsat i krach manželství s policistkou Beatou. To soud rozvedl za kratičkých 15 minut.

Když si talentovaný fotbalista bral pohlednou policistku, bylo všechno zalité sluncem. „Nejhodnější holka na světě,“ říkal o své partnerce krátce po zásnubách v dubnu 2020. Seznámili se zhruba o rok dřív a zdálo by se, že úplnou náhodou. I když i v tomto ohledu platí, že problémový hráč šel štěstíčku dost naproti.

„Potkali jsme se velmi náhodně. Je policistka, potkala mě v době, kdy jsem byl nejvíc rozlítaný, takže si se mnou užila to nejhorší. Ví, co jsem zač. Teď už to může být jenom lepší,“ prohlašoval kajícně.

Brali se 19. března 2021 na řeporyjské radnici, kde je oddal starosta Pavel Novotný. O necelý týden později se jim narodila dcera Mia. I když se Fenin nějaký čas snažil, chuť na alkohol ho zase přemohla a bylo zle. V tu chvíli jako by zapomněl, co slíbil, když tvrdil, že už bude jenom lépe. Nebylo. Spíš než o život v pohádce se fotbalista postaral o pořádný thriller.

Není divu, že Beatě došla s nezdárným mužem trpělivost. Loni v září proto podala k Obvodnímu soudu pro Prahu 5 žádost o rozvod. Ani jeden z manželů k soudu nepřišel, dostavili se pouze jejich advokáti. „Lze vzít za nesporné, že je dán rozvrat manželství?“ citoval po zahájení jednání soudkyni Šárku Malíkovou Petříčkovou iDNES.cz. „Ano,“ potvrdili právní zástupci obou stran.

„Důvodem je vzájemné odcizení, plus je tam samozřejmě problém s alkoholem a s drogami,“ uvedl na Feninovu adresu právní zástupce jeho ženy. „Jde o běžné příčiny rozvratu manželství – nežijí spolu,“ reagoval právník bývalého fotbalisty.

I přes snahu dát vztahu ještě šanci, měli dokonce docházet na párovou terapii, se pár rozešel. Bohužel nepomohl ani pobyt v protialkoholní léčebně, který Fenin před časem přiznal.

Mezi manželi dosud neproběhlo majetkové vypořádání. Ohledně péče o dceru a výživného už soudy rozhodly – podrobnosti však u pondělního jednání nezazněly. „Manželství Beaty Fenin a Martina Fenina se rozvádí,“ rozhodla soudkyně. Bývalí manželé se prostřednictvím advokátů vzdali práva na odvolání, rozvod je tak pravomocný.

Známému fotbalistovi jsme se snažili dovolat a poprosit ho o vyjádření i k tomu, že měsíce v léčebně měly přijít vniveč. Telefon měl sice zapnutý, ale nezvedal ho.

Další články

Načítám