Hlavní obsah
Článek

Před třemi měsíci Leoš Mareš (48) poprvé šokoval, když se na karlovarském filmovém festivalu objevil ve společnosti jako platinový blonďák. S prvním jeho odbarvením v životě mu pomohli jeho synové. Inspirovali ho.

Ono to vzniklo trochu jako vtip, protože se odbarvili moji synové, ale těm je 15 a 18. A já jsem jim říkal, že jsem taky vždycky toužil se odbarvit, ale nikdy jsem to neudělal. Nikdy jsem to nestihl, tak co kdybychom to na léto udělali. Tak se stalo, a tak nás napadlo, že když teď máme podzimní šňůru, že bychom to mohli udělat ještě jednou, že tím oddělíme jaro a podzim,“ smál se Leoš během rozhovoru pro Super.cz.

A tak je tedy znovu pár dní odbarvený. Fanoušci ale ihned začali šílet z toho, že Leoš vypadá jako český David Beckham (49). Oblíbený moderátor ale nemá rád srovnávání. „Nezmiňujte to, žádné srovnávání. Každý je nejraději, když je sám za sebe. Já se celý život snažím být autentický a teď, když to někdo srovnává, je to proti této myšlence. Jsou to jen vlasy. Můj táta říkával, že je důležité to, co má člověk v hlavě, a ne to, co má člověk na hlavě. Je to spíš taková rekvizita tady na turné. Já to beru jako sezonní záležitost a pak se vrátím do přirozené polohy.“

My si s Leošem povídali na zvukové zkoušce v pražském Kongresovém centru. Právě dnes 1. října tady startuje podzimní část Prvního turné (potrvá do 6. října). Středa 2. října nabídne hned dva termíny, odpolední od 16 hodin a večerní od 19:30. Lístky jsou ještě k dispozici.

První turné začalo na jaře a zalíbilo se nám to. Je to příjemné a opojné tam stát na tom podiu, to přiznávám a lidi chtěli přídavky, my také, takže se nám poštěstilo udělat osm koncertů v Praze a v Brně. Lidi přijdou a prožijeme alespoň výjimečný týden. Vstupenky jsou stále v prodeji, řekl Leoš Mareš. Na pódium s ním vystoupí například Helena Zeťová (43), Tereza Kerndlová (37) a diváci budou moct zavzpomínat i na Karla Gotta (†80).

Další články

Načítám