Hlavní obsah
Článek

Inna Puhajková (38) byla jednou z hvězd módní akce Fashion glam v Olomouci, kterou uspořádala Nikol Švantnerová. Nebyla v roli modelky, akci moderovala. Jak sama říká, přehlídku prádla by už ani nešla.

„Kvůli mým neustálým úrazům v tomto roce na sobě moc nemakám. Jsem ráda, že mě na molo nikdo nechtěl. Vlastně už mě zvou jen na charitativní módní přehlídky, nevím, co si z toho mám vzít. Asi už mi jde líp to mluvení,“ řekla Super.cz Inna se smíchem.

Přehlídky prádla v minulosti neměla v oblibě. „Nikdy jsem je moc nechodila. Jestli jsem šla nějaké přehlídky v prádle či plavkách, tak bych to spočítala na prstech jedné ruky,“ prozradila s tím, že od té doby, co moderuje sportovní zprávy na Nově, se už na mole nesvléká.

„Během působení na Nově jsem nic podobného neabsolvovala,“ řekla s tím, že by jí to zřejmě nebylo ani dovoleno. „Musela bych mít svolení,“ vysvětluje.

„Veškeré zakázky, které jdou mimo televizi, musí být schválené. Dostala jsem třeba v minulosti zákaz focení jednoho kalendáře. Tenkrát mě to mrzelo, ale už jsem se přes to dávno přenesla,“ uzavřela s úsměvem.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám