Hlavní obsah
Článek

V britské královské rodině se těší na další přírůstek. Vnučka britské královny Alžběty II. (†96), princezna Beatrice z Yorku (36) a její manžel Edoardo Mapelli Mozzi (40) se dočkají svého druhého společného potomka.

O těhotenství princezny Beatrice informovala královská rodina ve svém prohlášení. „Její královská Výsost princezna Beatrice a pan Edoardo Mapelli Mozzi s velkou radostí oznamují, že začátkem jara čekají své druhé společné dítě. Jeho Veličenstvo král již byl informován a obě rodiny jsou z této zprávy nadšeny,“ stálo ve zprávě.

Manželé už vychovávají společnou dceru Siennu (3) a také syna Wolfieho (8), kterého má Edoardo z předchozího vztahu. Palác zveřejnil také dva nové snímky z princeznina života. Druhý potomek princezny Beatrice bude za svou sestrou Siennou 11. v pořadí nástupnictví na britský trůn.

Na jednom ze snímků je rozesmátá Beatrice v objetí s manželem, na dalším snímku je pak zvěčněn její muž na procházce s dětmi. Italského developera Mozziho si princezna z Yorku Beatrice vzala před čtyřmi lety na hradě Windsor. Obřad byl vzhledem ke covidovým restrikcím velmi komorní, zúčastnilo se ho pouze 30 hostů.

Další články

Načítám