Hlavní obsah
Článek

Jestli něco Marie Růžičková umí přímo ukázkově, pak upoutat pozornost. Hned v závěsu je pak používání vhodně vybraných filtrů na Instagramu. I v tomto ohledu manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky marně hledá konkurenci.

Zapomenout nesmíme ani na citáty a životní moudra. Pokud tápete, nevíte, co se životem, a přijde vám, že jste se ocitli na křižovatce, nechte se vést Marií. Rozhodně nešlápnete vedle.

„Žijeme jen jednou. Nepromarni svůj čas. Není druhá šance. Dělej chyby. Uč se. Posouvej se. Užívej si. Usmívej se. Neřeš kraviny. Buď šťastný. Odpouštěj. Měj rád ty, co mají rádi tebe,“ vysypala z rukávu na sociální síti. No řekněte, není vám po přečtení těchto řádek mnohem lépe? Určitě ano!

Nejen na poli citátů si je Růžičková jistá v kramflecích. „Výšlap v šatech. Proč ne?“ ptala se pro změnu sama sebe, když vyrazila na túru v Karpatech. Udává i módní trendy a boří zažité mýty, že do hor se musí jen v trekových věcech.

A když už jsme u té obuvi. Influencerka, která aktuálně vyměnila stříbrnou hřívu za černou, si pořídila parádní letní sandály. Ty vypadají jako bagančata na Love Parade v Berlíně v 90. letech.

Jejich cena je astronomická, stejně jako sebevědomí jejich hrdých majitelek a majitelů. Balenciaga si je cení na 26 tisíc korun, dokonce ani asijští obchodníci je neprodávají zrovna levně. Kopii těch značkových pořídíte za čtyři tisíce korun, což je poměrně dost.

Další články

Načítám