Hlavní obsah
Článek

Poté, co s otravou z jídla skončila v Nemocnici Na Homolce, se o Jiřinu Bohdalovou (93) strachuje nejen její rodina a blízcí, ale i přátelé, kamarádi a kolegové. Pozorně sleduje vývoj situace i Miloš Zeman, který herečce poslal dojemný vzkaz.

„Milá Jiřinko, moc na tebe myslím, ať se co nejdříve vyzdravíš, jsi zase fit a opět kolem sebe šíříš báječnou náladu, jak umíš jen ty,“ nechal se slyšet směrem k oblíbené herečce, s níž ho pojí dlouholeté přátelství. Podle informací Blesku byl její stav natolik vážný, že ji lékaři umístili na jednotku intenzivní péče.

„Rád se vždy nechám tvým humorem nakazit. Takže se těším, až se uvidíme,“ doplnil Zeman ve svém dopise, který umístil na svůj facebookový profil. Na něm se krátce nato začaly objevovat vzkazy od fanoušků, kterých se sešla slušná řádka.

„Vzkaz pana prezidenta pro paní Jiřinku mě moc potěšil, oba dva mám moc ráda, velice si jich vážím a obdivuji. Přeji jim dobré zdraví, štěstí do dalších dnů, radost a pohodu,“ nechala se slyšet Libuše.

„Vám oběma přeji pevné zdraví,“ přidala se Hana. „To je krásně napsané. Zdravím Jiřinku i pana prezidenta,“ nechala se slyšet Dáša, která věří, že se legendární hvězda co nevidět uzdraví. V souvislosti s její hospitalizací už promluvil i její ošetřující lékař.

„Jiřinu Bohdalovou jsme přijali v úterý v odpoledních hodinách se známkami zánětlivého onemocnění, které jsme museli nějakým způsobem identifikovat a diagnostikovat,“ sdělil pro CNN Prima News profesor Petr Neužil.

Vyvrátil zprávy o tom, že mělo jít o otravu botulotoxinem. „Jde skutečně nejspíše o mikrobiální infekci, která je ve spojitosti s jídlem. Ale není to botulotoxin, je to jiná velmi raritní bakterie,“ vysvětlil.

Další články

Načítám