Hlavní obsah
Článek

Premiéru filmu Světýlka rozzářily světlé barvy. Dress code slavnostní události se nesl v bílé, kterou stanovila režisérka snímku Beata Parkanová. Nejen že bílou dodrželi herci v čele s Veronikou Žilkovou (62), ale nevědomky na ni v tropických teplotách vsadila i většina hostů.

Herečka dorazila na premiéru mezi prvními a doprovod jí dělal partner Josef Holomáč. Žilková oblékla slušivé šaty přes jedno rameno, s kapsami chytře schovanými v sukni. „Bílé šaty doma nemám, půjčila jsem si je od Agáty,“ prozradila Super.cz herečka.

Ve světlém modelu dorazila do pražské Lucerny také herečka Elizaveta Maximová (32), která zvolila něžný model s dlouhým rukávem. Na trendy madeiru vsadila Markéta Hrubešová (52), ta si na premiéru oblékla delší bílé šaty, které doladila tyrkysovou kabelkou a výraznými sandály na podpatku.

Po světlých barvách sáhla také spisovatelka Irena Obermannová. Na slavnostní premiéru oblékla kostýmek s vestičkou, které jsou u žen aktuálně velmi oblíbené. A světlé šaty měla na uvedení filmu také dětská herečka a hvězda snímku Světýlka Mia Bankó. Kdo další se v kině objevil, na to se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám