Hlavní obsah
Článek

Bývalá modelka a finalistka soutěže krásy se na konci srpna stala maminkou. Michaela Říbalová přivedla na svět prvorozenou dceru, které s manželem, moderátorem Evropy 2 Petrem Říbalem dali jméno Isabella. Příval radosti vystřídalo náročné šestinedělí.

Několik týdnů po příchodu dcery se novopečená maminka podělila o zážitky z šestinedělí. Nutno podotknout, že v případě Míši nebylo o co stát. „Na tohle se vážně nedá připravit,“ svěřila se Michaela, pro kterou celé období nebylo snadné. „Měla jsem zánět prsu, horečky, málem přišla o mléko, prošli jsme u malé první rýmou a kašlem. A k tomu hojení po císaři, to je extrémně náročné,“ svěřila se Říbalová s tím, že také bojovala s psychikou.

Šestinedělí bylo těžké z mnoha ohledů. „Pocity, že to nezvládnu, a obavy, jestli budu dobrá máma a zvládnu dělat zároveň svoji práci. Ale my ženy jsme neuvěřitelně silné, zvládneme všechno – i když někdy se to fakt nezdá. Obdivuju pediatry, kteří mají pochopení, a dokonce jsou ochotní prvorodičkám dát své osobní číslo s tím, že můžeme napsat kdykoliv,“ dodala maminka s tím, že všem děkuje za podporu.

Těžké okamžiky podle ní má v tomto období spousta žen. A realita je od toho, co se objevuje na instagramu, daleko. „Občas to bolí, jindy pláču a nemůžu přestat. Ale víte co? To je normální,“ dodala optimisticky.

6
fotek

Další články

Načítám