Hlavní obsah
Článek

Gabriela Lašková (34) si už více než týden zvyká na roli trojnásobné maminky. Charismatickou moderátorku zavalila lavina gratulací a dotazů, jak nyní, když má doma čtyři muže, vše zvládá. Konečně našla chvíli klidu a na tyto dotazy odpověděla.

„Chtěla bych se podělit o spoustu věcí, ale k telefonu se teď dostávám až večer, a to jsem ráda, že můžu chvíli vypnout. Já vs. tři děti od rána do večera. Ale je to kupodivu všechno fajn, jen je toho hodně a spánku málo. Občas mi dávají zabrat hormony, ale na to dobře fungují procházky. A taky velikost oblečení M a L,“ napsala Gabriela svým příznivcům.

Je vidět, že moderátorka a modelka nemůže být šťastnější. Před porodem nejčastěji dostávala dotaz, co říká na to, že bude mít tři syny a ani jednu dceru. „Lidi pořád řeší, že nemám holčičku, a já tomu nerozumím. Já se v životě nesoustředím na to, co nemám. Žiju pro to, co mám, a jsem za to nesmírně vděčná. Můj třetí chlapečku, všichni jen myslíme na to, abys už tu byl s námi, zdravý a se svou bláznivou a milující rodinou!“ odpověděla jim tehdy Gabriela Lašková.

Další články

Načítám