Hlavní obsah
Článek

První polovinu prázdnin měla volno a užila si spoustu dovolené. Herečka Michaela Pecháčková (20), kterou proslavila role Sid v seriálu ZOO, si užila léto s rodinou i s kamarády. Že by se ale opálila, o tom nemůže být řeč.

Byla jsem dokonce i u moře, s rodinou jsme byli v Bulharsku, ale vím, že moje opálení není vůbec vidět. Zase se mnou nemají maskérky práci,“ souhlasila s tím, že je tmavší maximálně o jeden odstín béžové.

„Už se nám to léto pomalu krátí, ale těším se do práce. Chyběli mi i kolegové ze ZOO. Na natáčení jsem strávila tři roky od sedmnácti do dvaceti, takže to je kus života. A v říjnu už čeká na diváky velké finále,“ dodala Míša, s níž jsme se setkali v pražském akvaparku, kde měli seriáloví herci autogramiádu.

Vedle televizního natáčení je Míša aktivní i na divadelních prknech. „Do divadla Broadway se opět vrací Okno mé lásky, tak všechny zvu. A mám i další nabídky,“ je ráda herečka. Pokud jde o její soukromí, stále mlží, zda už je zadaná, či nikoli. „Neříká ano ani ne. Chci si své soukromí chránit,“ uzavřela.

Další články

Načítám