Hlavní obsah
Článek

Drew Barrymore (49) je zase na blond. Herečka, která v posledních letech dává přednost tmavším vlasům, se pro svou show nechala zkrášlit celým týmem odborníků. Když pak viděla sama sebe, nemohla uvěřit svým očím.

Herečka se ve filmu proslavila už jako malá holčička, a to ve slavném díle E.T. - Mimozemšťan. Jak to tak ale bývá, brzká sláva způsobila, že se Drew vydala na dráhu večírků, alkoholu a drog a prošla si i léčebnami. Dokázala si ale dát svůj život opět dohromady a pak na ni čekala další řada skvělých rolí. V roce 2000 přišel i trhák Charlieho andílci, ve kterém si zahrála po boku Cameron Diaz a Lucy Liu, v roce 2003 přišlo pokračování Charlieho andílci: Na plný pecky.

A právě na premiéře druhého dílu Drew zazářila s blond hřívou, sexy make-upem a v tričku, na kterém se skvěl nápis „můj přítel není ve městě“. O více než dvacet let později se herečka rozhodla, že si svůj look zopakuje a předvede ho ve své show. Povolala tým odborníků v čele s vizážistkou Charlotte Tilbury a tomu, co se stalo v zákulisí natáčení jejího pořadu, nemohla sama ani uvěřit.

„A dop*dele, ó, můj bože! Tohle jsem já? Charlotte, ty jsi do mě vložila stroj času. Vypadám zase jako dívka. Nemůžu se přestat smát,“ reagovala potěšená herečka na svou proměnu. A nebyla zdaleka jediná. Když záběry z proměny sdílela na svém Instagramu, strhla se celá lavina pochvalných komentářů a lidé by byli rádi, kdyby si světlé vlasy nechala i po natáčení svého pořadu.

Nový vzhled Drew pochválily dokonce i Paris Hilton nebo Michelle Pfeiffer. Je tak otázkou, jestli se herečka, která v posledních letech dává důraz na přirozenost a klidně se ukazuje bez make-upu, nakonec přece jen nerozhodne pro návrat k plavým vlasům.

Další články

Načítám