Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková je opět zamilovaná, a to do trenéra Martina Štefana, který ji po třech týdnech vztahu požádal o ruku. Svatbu plánují na září, a dokonce se baví o založení rodiny.

Snoubenec mladší sestry Ornelly Koktové (31) se ve vodách showbyznysu nepohybuje, a tak se o něm příliš nevědělo. Ve světle vztahu s mediálně známou Charlotte se ale přišlo na to, že má Martin kriminální minulost.

„Byl trestaný a utekl z kriminálu v roce 2016. Možná se teď bude snažit, protože chce do Clashe, proto se chtěl i zviditelnit,“ řekla eXtra.cz Monika Zolotarev, která se s Charlotte dříve kamarádila. To už je ale minulost, dcera Moniky Binias ji během filmového festivalu v Karlových Varech měla okrást v jejím salonu. Charlotte to odmítla.

Martin navíc neutekl z kriminálu. Dle policie byl hledaný, když utekl z nemocnice v době, kdy mu byl přerušen výkon trestu za maření úředního rozhodnutí.

K celé situaci se vyjádřila také Monika Binias (52), která poté, co vyšel vztah Charlotte najevo, tvrdila, že si o něm zjistila veškeré informace jako první. Martinova minulost jí ale zřejmě unikla.

Nevidí v tom ale zásadní problém, člověk by podle ní měl dostat druhou šanci. „Myslím si, že každý má dostat v životě šanci, každý může udělat krok špatným směrem a záleží na Martinovi, jak to pojme. Na druhou stranu už je to dlouho, co se to stalo, a myslím, že teď je úplně v pohodě. Když jim bude jejich vztah klapat, tak si myslím, že láska opravdu dělá divy, a to, že spolu budou, nebo ne, je jejich věc. Já budu Charlotte maximálně podporovat a přála bych i Martinovi, aby bylo vše v pořádku,“ napsala Binias Super.cz.

Další články

Načítám