Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Alice Bendové (50) bezpečně vědí, že se herečka před časem pustila do hubnutí, které se jí skutečně podařilo. Alice zhubla kolem deseti kilogramů a ještě nějaké to kilčo zřejmě půjde dolů. „Ještě tam jsou dvě až tři kila, která chci dostat dolů. Myslím, že se mi to podaří až po létě,“ svěřila se Alice nedávno Super.cz.

Ač se herečce podařilo zhubnout, tak s některými partiemi stále nebyla úplně spokojená. A tak se rozhodla podstoupit liposukci, o které se rozepsala na sociálních sítích.

„No to teda neee! Nemám plenu na únik moči (zatím), ale hádejte, co jsem podstoupila. Tak jo, nechala jsem si odsát bůčky nad zadkem. Možná řeknete, vždyť jsi zhubla (a stále ještě mi chybí 2,5 kg), tak to nepotřebuješ, ale jsou určité partie, které mi nejdou dolů ani běháním. A hodinu denně kvůli bůčkům cvičit nebudu, prostě ne,“ svěřila se Alice s poděkováním lékaři a celému týmu na klinice, kde zákrok podstoupila.

„Jo a nic mě nebolí, akorát jsem trochu nafouklá a musím nosit stahovací prádlo 14 dnů. To jde. Ještě musím dodat, že jsem zákrok podstoupila v analgosedaci, a to je pecka, pak jsem si 3 hodinky pospala a šla domů s mým Topolem,“ dodala viditelně spokojená Alice, která se už těší, až uvidí finální výsledek.

Související témata:

Další články

Načítám