Hlavní obsah
Článek

Tom Daley (30) nezklamal. Lidí, kteří napjatě očekávali, jestli si slavný skokan do vody s sebou do Paříže vezme i své pletení, nebudou zklamáni. Na tribuně právě dokončuje vlněný svetr.

Britský krasavec proslul pletením už na olympiádě v Tokiu v roce 2020, kdy s jehlicemi v ruce sledoval, jak jeho týmový kolega Jack Laugher získává zlatou medaili. A letos má na tribuně opět plné ruce práce. Jako divák usedl v hledišti během ženského potápění, aby podpořil Yasmin Harper a Scarlett Mew, které získaly bronzovou medaili v synchronizovaných skocích do vody z třímetrového prkna.

Ti, co se seděli nejblíž k němu, ale byli místo sportem více zaujati právě tím, co Tom zrovna vyráběl. A ten se pak nezdráhal ukázat svůj modrý svetr s nápisem Daley.

Daley je svým pletením známý i mimo sportovní kruhy. Jeho instagramovou stránku nazvanou Made With Love By Tom Daley, na které ukazuje své výtvory, sleduje více než 1,2 milionu lidí. Slavný sportovec se pletením uklidňuje, při jeho oblíbeném koníčku ho občas fotí i manžel Dustin Lance Black, se kterým Tom vychovává syna Robbieho.

Tom je ale samozřejmě úspěšný nejen v pletení. Letos je už na pátých olympijských hrách a za svou kariéru zatím získal jednu zlatou a tři bronzové medaile.

A aby toho nebylo málo, skokan do vody s v minulých letech také umisťoval na horních příčkách v gay anketě o nejpřitažlivějšího muže světa.

Další články

Načítám