Hlavní obsah
Článek

Po několika letech, kdy se na výsluní vodních sportů držel paddleboarding, se dost možná dočkají podobného boomu vodní kola. Jak může taková projížďka po vodní hladině vypadat, v neděli v Miami předvedla někdejší nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen (44) a její přítel Joaquim Valente.

Dvojice si na kolech známých jako „water bike“ nebo „hydro bike“ vyrazila i okolo opulentního sídla modelčina exmanžela Toma Bradyho, jelikož její nové sídlo se nachází v těsné blízkosti přes záliv. V zátoce Biscayne Bay tak spojili příjemné s užitečným a projížďku si dali místo svého pravidelného tréninku.

Není žádným tajemstvím, že Gisele se s Joaquimem seznámila díky tomu, že ji trénoval, a to údajně již v roce 2021. Valente v Miami společně se svými bratry Pedrem a Guiem vede školu džiu-džitsu nazvanou Valente Brothers. Vodní kola jsou ale přece jen něco trochu jiného, a tak si sportovec neopomněl udělat selfie.

O vztahu s pětatřicetiletým Valentem se v souvislosti s modelkou začalo mluvit již začátkem loňského roku, kdy byli společně poprvé vyfoceni na Kostarice. Sama Gisele se zřejmě i s ohledem na děti Benjamina a Vivian, které má s Bradym, s Valentem jako se svým partnerem na společenských akcích zatím neukazuje. S bývalou hvězdou amerického fotbalu se brazilská topmodelka rozvedla po třinácti letech v roce 2022.

Další články

Načítám