Hlavní obsah
Článek

Zejména novému seriálu Kamarádi byla věnovaná poslední tisková konference televize Prima. O tom, jak velké naděje do něj vkládají, jsme si povídali s dramaturgyní Lenkou Hornovou. Ta si uvědomuje, že všem divákům se zavděčit nelze.

„Jsem ráda, že zdárně ukončíme po dvou a půl letech ZOO. Čekají nás samé šťastné konce. A divákům nabídneme ve stejném čase nový projekt, který se jmenuje Kamarádi. Je úplně stejně pozitivní a možná ještě pozitivnější. Diváky čekají zábavné zápletky, láska a romantika. Pro mne je tam i několik vzkazů: Že se nikdy nemáte vzdávat. Zavřené dveře mohou znamenat nově otevřené dveře. Když je vám ouvej, vraťte se domů, ke kořenům. A ten nejdůležitější vzkaz je mít v životě přátele, o které se můžete opřít,“ vypočítala Hornová.

Nemohli jsme se nezeptat na to, že se v kuloárech proslýchá, že seriál ZOO úplně nekončí, ale bude na něj navazovat další projekt. „Nepopírám to. Se ZOO se určitě ještě setkáme. Nebudu říkat, že ne. Na to je to příliš oblíbený seriál, abychom ho zavřeli. Ale tomu se bude věnovat příští tisková konference,“ naznačila.

Vrátili jsme se tedy ke Kamarádům, kde opět uvidíme v hlavních rolích známé primácké seriálové tváře, jako je David Gránský (32) anebo Jan Komínek, kterého jsme mohli naposledy vidět v Elišce a Damiánovi. Neznudí to nebo neodradí diváky? „Diváci si na to stěžují, ale když tam ty svoje oblíbené herce nemají, tak jsou zase zklamaní. Proto se to snažíme namixovat a ozvláštnit novými tvářemi a neokoukanými herci,“ vysvětlila.

3
fotky

Další články

Načítám