Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době je zase šťastná. Poté, co jí odešli do psího nebe její dva pejsci, pořídila si nové štěně. A to jí dává pořádně zabrat. Malý rhodéský ridgeback má pořádně ostré zoubky a Kateřina Brožová (56) má ruce pokousané do krve.

Má ještě ty ostré zoubky, takže když si hrajeme, tak to takhle dopadá. Vypadám, jako bych byla podrápaná od koček,“ ukázala nám svá předloktí ze spodní strany. „Ale je to miláček, teď je mu jedenáct a půl týdne a je to láska,“ usmívala se herečka.

Po špatných zkušenostech se od psa nechce odloučit, jediný, komu ho svěří na hlídání, je dcera. „Jinak jezdí všude se mnou, během vystoupení je v šatně,“ vysvětlovala Kateřina, která v létě plánuje pobyt jen v Česku, a to i pracovní. „Budeme hrát se Sabinou Laurinovou, Markem Vašutem nebo Petrem Štěpánkem Noc na Karlštejně na zámcích v Mělníku, Lednici a také na Zbraslavi,“ zve diváky.

„Jsem šťastná, že mohu být v naší krásné zemi. Chystám se na houby i na ryby, ale zatím mi Doneček moc nedovoluje věnovat se prutům. Pomalu ho seznamuju s vodou, pískem a lesem. Ale plavat ještě nemůže, až po dalších očkováních,“ dodala.

4
fotky

Další články

Načítám