Hlavní obsah
Článek

V organizaci Clash of the Stars se uskutečnil zápas mezi politikem Pavlem Novotným (43) a hercem Zdeňkem Godlou (49), který na poslední chvíli nahradil původního bojovníka Aleše Bejra.

Hvězda seriálu Most měla z nabídky velkou radost, fyzicky se Zdeněk dle svých slov cítil dobře a byl připravený na tvrdý box. Avšak do druhého kola zápasu už z důvodu vyčerpání nenastoupil.

První kolo zápasu bylo ve prospěch Pavla Novotného, ač bylo znát, že i jemu dal zápas fyzicky zabrat. Zdeňkovi pak několikrát vypadl chránič na zuby a rozhodčí ho několikrát upozorňoval, že musí bojovat. Herec vydržel do konce prvního kola, do druhého už mu nezbyla fyzička ani síla, a vítězství tak přenechal Novotnému.

„Cítím ke Zdeňkovi obrovský respekt. Vážím si toho, že to vzal,“ řekl Novotný hned po bitvě s tím, že se chce boxu dál věnovat. Zdeněk pak řekl, že to nezvládly jeho nohy a vadil mu chránič na zuby. Přesto by se prý nebránil odvetě. „Dobrý, akorát ty nohy, do pí*e. Nedal jsem to na nohy a neumím dýchat s tím, co se dává do huby,“ dodal Zdeněk Godla, který sotva stál, a tak ho pak museli doprovodit a podpírat zdravotníci.

Další články

Načítám