Hlavní obsah
Článek

Tomáš Vartecký si svou přítelkyni Martinu dle dostupných informací vzal v sobotu 21. září. Už teď se jeho nová žena pyšní i novým příjmením, na instagramu hrdě vystupuje jako Martina Vartecká. A navíc získala i funkci manažerky muzikanta.

Ještě v březnu doufala Anna K. (59) v to, že se s Tomášem Varteckým po sedmadvaceti společných letech a dobrém i zlém, co prožili, konečně postaví k oltáři. Je otázkou, co byl nakonec poslední hřebík do rakve jejich vztahu, nicméně v dubnu už měl muzikant podle vlastních slov potkat svou novou lásku Martinu.

„Marťu jsem poznal v dubnu 2024 až po ukončení vztahu s Annou K. Nyní s Marťou sdílíme jednu domácnost a je mojí obrovskou oporou ve všem, co dělám,“ rozplýval se hudebník v srpnu. V jednom z dalších příspěvků pak dokonce dodal, že Martina je „ta pravá“. V té době už měl být se svou novou láskou dokonce zasnoubený a veselka na sebe nenechala dlouho čekat.

„Zasnoubili se asi dva týdny poté, co se poznali. Tomáš si chtěl Martinu vzít, co nejdřív to jen půjde. Martina měla v tu dobu dokonce stále ještě přítele a toho měla i poté, co se už zasnoubila s Varteckým. Teď už to je tedy konečně expřítel,“ řekl Blesku zdroj z okolí Varteckého s tím, že svatba proběhla v Mečově u Náchoda.

A jen pár dní po ní se na profilu Varteckého novomanželky udály velké změny. Z Martiny Virák-Lipnicki je Martina Vartecká, která se nyní stala manažerkou Tomáše Varteckého. Z veřejného profilu se pak stal soukromý profil. Odkaz na web o háčkování, který na profilu zůstal, je ovšem stále nefunkční.

Změny se v poslední době udály i na instagramu Tomáše Varteckého. Po přidání spousty zamilovaných fotek muzikanta a jeho nové lásky a několika vyjádřeních od něj i od Martiny ohledně vztahu byly všechny soukromé příspěvky smazány.

Těžko říci, jestli se tak stalo kvůli zachování většího soukromí nebo kvůli tomu, že lidé Tomáše žádali o to, jestli by mohl mít po sedmadvaceti letech vztahu víc empatie ke své exsnoubence a nezveřejňovat další a další snímky s novou polovičkou. Tomáš Vartecký už se každopádně bude na svém profilu soustředit zřejmě jen na práci a soukromý život už si manželé nechají jen pro sebe.

Související témata:
Martina Vartecká

Další články

Načítám