Hlavní obsah
Článek

Nová seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití se bude už brzy vysílat na televizních obrazovkách. Natáčení proběhlo na Filipínách a hlavní průvodkyní bude Tereza Pergnerová (50).

Dvojice jsou na úvod spojeny jen prvotní sympatií a odborníky. Pak jsou vysazeny na opuštěném ostrově. Izolovaní a vystavení silám přírody zde budou hledat lásku na celý život. Celkem se v reality show objeví pět párů, tedy pětice žen a pětice mužů. Tohle jsou ženy, na které se můžete těšit.

Simona Kadlecová (25)

Simona je vzdělaná, cílevědomá a kreativní. Tam, kde se cítí v bezpečí, je vtipná a komunikativní. Proč se Simona přihlásila?

„Ve svém dosavadním životě jsem byla trošku ztracená a potřebuji nějaký nový impulz. Minulý rok jsem dokončila školu, což pro mě měl být takový zásadní životní milník. Měla jsem velké plány do budoucna se svým tehdejším přítelem, které jsem chtěla začít realizovat. Bohužel jsem tvrdě narazila a zjistila skutečnosti, které vedly k ukončení vztahu, což bylo hodně bolestivé a stresující. Dalo by se říct, že se mi během relativně krátké doby zhroutil svět. S odstupem času, když vše přebolelo, jsem začala přemýšlet, jakým směrem by se měl můj život dál ubírat a že samozřejmě nechci zůstat sama, proto jsem odeslala svou přihlášku,“ řekla Simona.

Foto: FTV Prima
Simona Kadlecová

Mária Dohňanská (40)

Je hyperaktivní živel. Slovenka, která dlouho nevydrží na jednom místě. Společenská, komunikativní, se zájmem poznávat vše nové. Úspěšná, vzdělaná podnikatelka, vyznávající zdravý životní styl. Věří Mária v lásku na první pohled? „Věřím. No, zažila jsem ji jen platonicky. Úplně nedokážu popsat proč. Prostě věřím,“ řekla.

Foto: FTV Prima
Mária Dohňanská

Jana Boháčková (35)

Je přirozeně inteligentní žena se smyslem pro detail. Milovnice svých čtyř jezevčíků, vyznavačka zdravého životního stylu a fitness. Povoláním pekařka, která pro drsnější výraz nejde daleko. Nekompromisní samotářka, která se nestydí za svůj názor.

„Přidaná hodnota téhle show k tomu všemu pro mě je i možnost udělat něco kompletně jinak a vystoupit ze své bubliny i všech komfortních zón, co znám a kam se ráda zavírám. Došlo mi, že je potřeba zřejmě něco udělat jinak, abych se v životě někam pohnula a přestala se neustále točit v jednom kruhu. Navíc možnost přihlásit se přišla právě v čase téhle mojí malé osobní bilance. Tak jsem do toho šla, víceméně s tím, že pravděpodobnost, že bych s někým v téhle show mohla být kompatibilní, je téměř nula. A přesto jsem tady,“ uvedla k přihlášení.

Foto: FTV Prima
Jana Boháčková

Jana Rousová (25)

Je krásná, milá, ale často se sebou nespokojená. Jana je nejlepší kamarádka své nejlepší kamarádky, sestry a jednovaječného dvojčete v jednom. Na první pohled křehká blondýnka, která dokáže přiložit ruku k dílu a nebojí se i těžší práce. Upovídaná, velmi důvěřivá vysokoškolačka.

„Očekávám to, že z ostrova odletím domů s tím dotyčným. To je moje největší očekávání a věřím tomu, že mi vyberou toho správného, se kterým si budu rozumět. Díky tomu měsíci na ostrově, kde budeme mít navzájem jen sami sebe, bych si taky chtěla urovnat nějaké myšlenky, přijít případně na nějaké chyby, které v sobě mám a které pro vztah nejsou dobré, abych se jich ve vztahu mohla vyvarovat. Chtěla bych se naučit více mluvit o problémech nebo věcech, které se mi nelíbí, a říct to vše hned rovnou a upřímně, protože vždy všechno dusím v sobě, a až když to přeteče, tak vše zpětně vyčtu, což není správné,“ svěřila se.

Foto: FTV Prima
Jana Rousová

Veronika Kolínská (33)

Je vášnivou fanynkou seberozvoje. V tomto směru se stále učí a pracuje na sobě. Je veselá, komunikativní a pečlivá. V partnerství dokáže být milující partnerkou a praktickou ženou.

„Přihlásila jsem se, protože jsem už delší dobu sama a normální cestou se mi najít partnera nedařilo, tak jsem to zkusila takto. Zároveň jsem chtěla vyzkoušet něco bláznivého a vyjít ze stereotypu, zažít něco, na co budu vzpomínat po celý život,“ řekla.

Foto: FTV Prima
Veronika Kolínská

Honeymoon – líbánky k nepřežití můžete sledovat od 19. srpna na prima+ a od 26. srpna na Primě.

Další články

Načítám