Hlavní obsah
Článek

Marek Ztracený (39) ohlásil návrat na pódia. Po avizované dvouleté pauze, která vyprší příští rok v létě, se rozjede za fanoušky v rámci Zpátky Tour. Aby jim zpříjemnil čekání, po roce a půl vydal novou píseň a k ní i videoklip.

Píseň se jmenuje Ta bílá ti sluší a dost možná se stane hymnou všech budoucích novomanželů. Marek Ztracený zpívá o vztahu dvou lidí, který prochází nejen šťastnými chvílemi, ale i pády. „Na cestu dostaneme pouze prsten, možná by byly lepší růžové brýle“ nebo „Jestli to bude navždy, ví pouze hvězdy“, zpívá se v ní.

„Tenhle den jednou prožije téměř každý. Jasně, můžete říct, že někteří nikdy, ale nezapomeňte, že někteří zase vícekrát, takže se to vyrovnává!“ říká s úsměvem Marek. On sám se ženil loni, kdy si vzal za ženu svou dlouholetou partnerku Marcelu.

Novou píseň fanoušci Ztraceného velmi kladně přijali. Svobodné ženy mu vzkazují, že si ji jednou nechají zahrát na vlastní svatbě, ty vdané přemítají, že kvůli tomuto songu si snad své muže vezmou znovu… Píseň samozřejmě zazní i na plánovaném turné, které má být největší a nejenergičtější, jaké kdy uspořádal.

Další články

Načítám