Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Tomáše Varteckého se v poslední době nestačí divit. Hudebník šokoval nejen rozchodem s Annou K. (59), který přišel po 27 letech, ale i rychlostí, s níž představil novou partnerku Martinu. Ta na sociálních sítích řádí jako černá ruka.

„Něco z Tomášova života. Nejraději snídá vývar nebo vajíčka v jakékoliv úpravě, můj chleba a mátový čaj. Dále je Tomášův pravidelný dopolední rituál a jeho nejoblíbenější hobby cyklistika a plavání,“ prozradila nová partnerka hudebníka.

„Má dvě Colnaga z roku 1974 a 2004, obě ze závodu Giro a pak horáka. Denně dává minimálně 20 kilometrů,“ doplnila. „Po návratu opět vývar, relax u TV Rebel a práce, vyřizování mailů, instagramu a facebooku, telefonování se zvukaři, managerem nebo s klukama z Raketky. Když je u příspěvku pacička, píše to Tom, když příspěvek napíšu já, tak je tam moje jméno,“ vysvětlila.

„Následuje studio, odesílání práce, která je už hotová, zaznamenání momentálních hudebních nápadů a jejich nahrávání. K večeru hrajeme badminton, náš rekord je 114 výměn na jeden zátah, a někdy to spojíme s grilováním, hrajeme karty, Člověče nezlob se, pexeso nebo kvarteto,“ doplnila Martina celý program Tomášova dne.

„Mezi tím vším uzobává cokoli, nejlépe křupky, ovoce a sýry. Dvakrát týdně cestuje z Prahy do Mnichova Hradiště na zkoušku. Cesta trvá minimálně tři hodiny s pravidelnou zastávkou v občerstvení Letadlo na luxusní zelňačku,“ dodala partnerka Varteckého, která svým příspěvkem na profilu hudebníka dost zaujala.

„A tak se mi to líbí. Žádné nechutné komentáře. Svět se zase stává světem,“ pochvaloval si v diskusi, jež následovala, spokojený Michal.

Další články

Načítám