Hlavní obsah
Článek

Po rozvodu s manželem Jaroslavem Vítem, s nímž má dceru Anetu a syna Matěje, sice moderátorka Iveta Lutovská (41) našla novou lásku, ale úplně bez problémů její vztah s přítelem Vojtěchem není. I on má totiž dvě děti ve své péči, protože je vdovec.

„Všechno není tak, jak by asi člověk chtěl. Našla jsem chlapa, který to má v v hlavě, duši i emocionálně naprosto v pořádku. Nemám mu naprosto co vytknout. Ale je tam problém, že společné soužití není reálné. Každý máme svoji rodinu, děti, o které se staráme v podstatě 24/7. Žít se čtyřmi dětmi si nedokážu reálně představit,“ svěřila se.

Seriál Krok za krokem, kde se sešlo asi dvanáct dětí z předchozích vztahů partnerů, sice viděla, ale není si jistá, zda by to takhle sama zvládla. „I ty dvě moje mi dají zabrat tak, že je to občas nad rámec mých sil. Při představě mít to ještě plus dva a k tomu ještě toho chlapa, i když je soběstačný, není to pro mě ideální,“ domnívá se.

Vzdát se kvůli komplikacím lásky ale nechce. „Fungujeme se dvěma domácnostmi. Děti se znají, jeden z Vojtových synů je Anetky spolužák, takže problém tam není. Ale když s někým žijete, je to jiné. U mě je problém, že jsem staromódní. Mám vizi rodiny, kde je máma, táta a děti. A zbořil se mi svět, když mi to nevyšlo. Hrozně toužím takovou rodinu mít. A vlastně ji mám, ale jen na dálku,“ vysvětlovala.

„Zároveň to není špatně. Musím přijmout, že je to takhle. Nechci dělat předčasné závěry, ale moc si společné soužití neumím představit. Jsem takhle vlastně spokojená. Dětem se plně věnuji, ony mi to vracejí. A s Vojtou se vídáme často. Bydlíme kousek od sebe. Vidíme se, když uspíme děti anebo máme dopoledne volno,“ vyprávěla nám po moderování vernisáže a dražby, odkud ji její přítel vyzvedl, a po dlouhé době se těšila na víkend jen ve dvou. Děti hlídaly babičky a zamilovaný pár vyrazil na Lipno.

Další články

Načítám