Hlavní obsah
Článek

Ve Spojených státech právě probíhá premiéra očekávaného hororového thrilleru Longlegs. V hlavní roli září krásná Maika Monroe (31), která v roli agentky FBI jménem Lee Harker pátrá po vrahovi, jehož hraje Nicolas Cage (60). Představitelka hlavní role na červeném koberci odhalila krásnou postavu a celý internet z ní šílí.

Maika vždy hrála v menších produkcích, to ale neznamená, že se jednalo o špatné filmy. Zahrála si například středoškolačku Jay v dobře přijatém hororu Neutečeš nebo v thrilleru The Guest roli Anny, kde ji trýznil psychopat. Na streamovacích platformách okouzlila diváky v temném thrilleru Watcher. Tam se v roli Julie nastěhuje do nového bytu, kde ji pronásleduje nepříjemný pocit, že ji někdo neustále sleduje.

Ne nadarmo se jí říká nová královna křiku a reakce kritiků na nejnovější snímek Longlegs to jen potvrzují. Tvůrci snímku se rozhodli utajit vizáž postavy Nicolase Cage. Tajili ji i samotné herečce a to do poslední chvíle, kdy se s hrůzostrašně namaskovaným Cagem potkala v natáčené scéně. Při setkání jí vystřelila tepová frekvence ze 70 úderů za minutu na 170, čehož produkční společnost NEON využila i v marketingové kampani.

Nicolas Cage snímkem jen potvrzuje, že se ještě do hereckého důchodu nechystá. Po posledních filmech jako To se mi snad zdá, Reinfield nebo Sympathy for the Devil se navíc začíná vymaňovat z podprůměrných rolí, leč si stále vybírá nejčastěji role podivínů a psychopatů, kteří mu zkrátka jdou.

Na losangeleské premiéře snímku samozřejmě Nicolas nechyběl. Stejně tak i jeho o 31 let mladší a v pořadí už pátá manželka Riko Shibata (29), režisér snímku Oz Perkins (50) a zbytek herců. Hororový thriller Longlegs, kterému se říká „novodobé Sedm“, premiéruje v amerických kinech 12. července. Česká premiéra zatím stanovena nebyla.

6
fotek

Další články

Načítám