Hlavní obsah
Článek

Možná ji už znáte z Koruny nebo ze Střípků ženy, teď se krásná herečka stane superhrdinkou. Upsala se totiž Marvelu, kde bude součástí Fantastické čtyřky. Na letošním Comic-Conu to Vanessa Kirby (36) ruku v ruce s Pedrem Pascalem (49) sdělila světu. Fanoušci si hned začali všímat jejich vzájemné blízkosti i silné chemie a spekulují, zda nejsou pár.

Na nedávno proběhlém Comic-Conu v San Diegu proběhla řada zajímavých oznámení. Mezi těmi největšími bylo i odtajnění herců pro budoucí filmy z dílny Marvelu. Kromě šokujícího návratu Roberta Downeyho Jr., který se nyní představí jako Doctor Doom, se odmaskovala také celá Fantastická čtyřka.

Složená bude z Pedra Pascala (Narcos, The Last of Us), Vanessy Kirby (Koruna, Střípky ženy), Josepha Quinna (Stranger Things) a Ebona Moss-Bachracha (Medvěd). Budoucí Fantastická čtyřka (2025) i Avengers s podtituly Doomsday (2026) a Secret Wars (2027) tak chtějí navázat na předchozí slávu svého universa a znovu nadchnout diváky po celém světě pro své akční komiksové filmy.

Na snímcích i videozáběrech z Comic-Conu je několikrát zachyceno, jak se Pedro a Vanessa drží za ruce, objímají se a šeptají si. Nabízející se teorie o tom, že jsou ve skutečnosti párem, mohou být i nemusí pravda. Ačkoli by to okouzlující britské herečce vedle Pedra dozajista slušelo.

Pedro Pascal se ale netají tím, že trpí úzkostnými stavy, a není výjimkou, že se zhoršují právě ve chvílích, kdy na něj míří pohledy mnoha lidí a hledáčky fotografů. Mnohem pravděpodobnější je tedy varianta, že pouze potřeboval podpořit ve chvíli, kdy se necítil dobře.

Sám Pedro v rozhovorech vysvětluje, že se vždy uklidňuje pomocí dýchání do bránice a u toho si pokládá ruku na hruď nebo břicho. V této póze se objevuje na červeném koberci poměrně často. Fotografie z premiér jeho filmů naznačují, že to dělá už téměř 20 let.

Nic to ovšem nemění na faktu, že po sobě herci stále pokukovali a vypadali v přítomnosti druhého zamilovaně. Na to mají fanoušci ale také názor, a to, že se jedná o součást jejich rolí. Ve filmech je totiž čeká ztvárnění superhrdinského manželského páru. Pedro se zhostí role tvárného Reeda Richardse a Vanessa neviditelné Sue Storm.

Související témata:
Pedro Pascal

Další články

Načítám