Hlavní obsah
Článek

Za posledních pár týdnů prošla Charlotte Štiková (28) pořádnou proměnou. S novou láskou se rozhodla od základů změnit svůj život. Přestěhovala se za svým snoubencem Martinem a prošla také velkou změnou svého vzhledu.

Poté, co se trápila vypadanými vlasy, o které přišla v důsledku rapidního hubnutí, se opět chlubí bohatou kšticí. Charlotte si nechala vlasy prodloužit, což mělo také vliv na její sebevědomí. Fanouškům poslala sexy podzrav, kterými dřív s oblibou zásobila sociální sítě a sklidila velký obdiv.

„Dlouhý vlasy jsou za mě prostě nejlepší varianta. Miluju to! Už těch krátkých bylo dost,“ svěřila se Charlotte k fotce, kde se chlubí nejen vlasy, ale i bujným dekoltem. „Ano, vlasy jsou koruna krásy na ženě. A Charlottko, hodně štěstí, síly, ať už je jen krásně, a hlavně se opatrujte,“ napsala jí jedna z fanynek.

„Ta barva je super, lepší než ta chemlon bílá,“ stálo v další zprávě. „Moc ti to sluší, seš teď fakt pěkná holka,“ napsal jí jeden z fanoušků. „Seš nádherná, Charlottko,“ stálo v jednom z mnoha pozitivních komentářů.

Charlotte Štiková prožívá po temném období šťastné chvíle. Za svým statným snoubencem se odstěhovala z Prahy do Havířova, kde si zařizuje nový život. A láska jí evidentně prospívá.

Další články

Načítám