Hlavní obsah
Článek

Uhrančivá a spirituálně založená playmate Natali je tváří zářijového Playboye, kde se odhalila s vizáží indiánské krásky Pocahontas.

„Je to pro mě splněný sen, vždy jsem si to přála a o titulce jsem ani sama nesnila. Opravdu to pro mě hodně znamená. Focení probíhalo na Kypru v horách, takže jsem moře viděla jen z auta, ale velmi jsem si to užila,“ svěřila se Natali Super.cz s tím, že když čtenáři v magazínu zalistují, tak uvidí i její tělo téměř v celé jeho kráse.

„Říkám, že odvážné focení potřebuje odvahu a tu se snažím mít. Dala jsem do toho kus sebe. Nosit nahé tělo je pro mě naprosto přirozené. Je to to, s čím přijdeme na svět, a to, s čím odejdeme do hrobu. Není tam vidět klín, uvidíte jen překřížené nožky, ale moje prsa si můžete užít,“ řekla černovláska, která si udržuje postavu jógou a také se věnuje psaní básní. Dokonce sepsala vlastní sbírku.

A jak to má Natali v osobním životě? „Mám otevřený vztah, ale je těžké si najít přítele, když máte velké ambice. Buď potřebujete hodně podporujícího partnera, nebo nejlépe žádného,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Další články

Načítám