Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, co se nejen Nora Fridrichová (46), ale i její fanoušci dozvěděli, že publicistický pořad 168 hodin končí. To, že se Česká televize rozhodla oblíbený pořad po osmnácti letech zaříznout, bylo pro mnohé, v čele s moderátorkou, překvapivou zprávou.

Důvodem pro ukončení pořadu byly údajné redakční spory či spory Fridrichové s bývalým kolegou Markem Wollnerem, které se v poslední době opět začaly řešit. „Je mi moc líto, že 168 hodin končí, dozvěděla jsem se to včera a nečekala jsem to. Jsem vděčná, že jsem se na nich mohla celých 18 let podílet. Pořad se pravidelně držel v TOP 10, patřil k nejsledovanějším publicistickým pořadům v ČT a těšil se vaší trvalé přízni,“ uvedla moderátorka ve svém prohlášení.

Pár dní poté poslala svým fanouškům pozdrav zcela jiného rázu. „Tak já vyplouvám, ahooooy,“ napsala si Nora k příspěvku na sociální síti. Nenalíčená, v černých plavkách a s úsměvem na tváři se vyfotila u kormidla lodi, se kterou vyrazila na moře. Na podporu od svých nejvěrnějších nemusela dlouho čekat.

„Noro, bez 168 a bez Vás budou ty neděle v TV dost smutný,“ napsal jí jeden ze sledujících. „Děkujeme ze srdce za 168. A nezanevřete na nás a vraťte se,“ stálo v další zprávě. „Šťastnou plavbu, kapitáne, a bezpečný návrat,“ připsala jedna z fanynek k fotografii z Nořiny dovolené.

Další články

Načítám