Hlavní obsah
Článek

Už na podzim ji čeká turné s názvem Tornero Tour 2024, takže Ilona Csáková (53) dře na postavě. Musíme říct, že vypadá daleko lépe než před pár měsíci, kdy koncertní šňůru na tiskové konferenci oznamovala.

Zpěvačka nezanedbává ani psychickou přípravu, naučila se relaxovat. „Někdy se jen natáhnu jak dlouhá tak široká, jen nechám myšlenky volně plynout. Ale většinou čtu věci, které mě zajímají. Esoterickou literaturu, tu, která rozvíjí ducha. Organizuji si síly v rámci harmonogramu a denního programu,“ vysvětlovala Ilona, která mimo svá vystoupení funguje jako normální žena v domácnosti.

„Pořád je co uklízet, k tomu zahrada. A hlavně hodně vařím, protože kluci jsou ve vývinu a snědí toho opravdu hodně,“ smála se. Synové jí rostou, už mají na prázdniny program na sportovních i hudebních táborech. Plánuje ale i rodinnou dovolenou a s kamarádkami se chystá projet autem Sicílii.

Snaží se držet ve formě a před turné do své postavy investovala hodně času. „Když vařím, tak se držím zkrátka a dám si jen malou porcičku. Vyhovuje mi forma low carb, nízkosacharidová dieta. Začala jsem zlehka cvičit, je nutné vyhodnotit příjem a výdej. Na ubírání porcí si ten žaludek zvykne. A k tomu nějaký ten desetikilometrový špacír lesem,“ radí Ilona.

Další články

Načítám