Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Nikol Moravcová (37) je aktuálně v Česku, kde si vyrazila s manželem Karolem na randíčko do kina. Pár je spolu už přes sedm let, prožívají krásný vztah a vychovávají dcerku Violetku, která roste jako z vody.

„Brzy opět odlétáme do teplých krajin na Lanzarote. Pracujeme, ale máme v létě i školku, takže je to takové pracovní léto. Čechy miluju, jezdíme na vodu, pak na Slovensko, dá se všude zaparkovat, ale přiznám se, že teď je té práce opravdu moc,“ řekla Nikol k aktuálnímu dění v jejím životě.

Když je Nikol v Česku, tak ji lidé poznávají na ulici a pracovně se objevuje i na společenských událostech, kam s sebou svého manžela příliš nebere. Ač se totiž před sedmi lety zamiloval už do velmi známé moderátorky, tak jí veškerou pozornost rád přenechává. „Myslím, že introverti si nezvyknou nikdy, takže Karol to tak nějak trpí, ale vyhýbá se tomu. Když na něj míří foťák nebo kamera, tak kouká jinam. Sám je kameraman, takže to má radši z druhé strany,“ prozradila Nikol s úsměvem.

Nikol se s manželem seznámila na známé seznamce. Věří vůbec ještě v dnešní době na seznamování za záminkou vážného vztahu na takových platformách? „Bylo to před sedmi lety. Nevím, jestli už teď ty aplikace spíš nefungují jen na to jedno. Tedy je otázka, jestli tam lidé dokážou najít vztah, ale asi jo. Fandím tomu, třeba se zkusit seznamovat i přes nějakou sociální síť,“ dodala Nikol s úsměvem.

Související témata:

Další články

Načítám