Hlavní obsah
Článek

Je to neuvěřitelné, ale Nikol Leitgeb (38), dříve Štíbrová, oslavila 4.října už 38. narozeniny. Svým věkem se netají. Naopak, se svými sledujícími na instagramu sdílela bilanci, která se opět neobešla bez hereččina sarkasmu a břitkého humoru.

Nikol Leitgeb si získala tisíce obdivovatelů právě díky svému ostrovtipu, později také začala konat dobro, za které už byla náležitě oceněna i v nejvyšších kruzích. Žije spokojeným životem s mužem a dvěma dětmi a ustála i rozchod tria 3v1, který se před časem hojně propíral v médiích. Své pocity v den svých 38. narozenin rozvedla v delším příspěvku, ve kterém sama sebe (opět) rozhodně nešetřila.

„Roky přibejvaj, ale některý věci se nemění. Necvičim, furt ne prostě, tudíž se tak pomalu rozkládám, jsem roztěkaná, dělám padesát věcí najednou a nic pořádně, jsem strašná matka, Matesovi jsem zas dneska zapomněla dát stokorunu na Pohádkové čtení, ráno prostě moc nefunguju, musíme si to připravovat večer sakra, taky nejsem vůbec zazdrojovaná, frustraci ze zlobivých dětí si vybíjím na manželovi, nečtu žádný knížky, to je taky vostuda, kdy to mám taky dělat, když je na Netflixu tolik true krime dokumentů, občas si k nim uvařim instantní polívku, neřikejte to na mě, já si nemůžu pomoct,“ začala Nikol svůj výčet. Zdaleka jím ale neskončila.

"Jsem nervózní, že máme doma moc věcí, přitom ty krámy do baráku tahám já, žejo, doteď jsem si nenašla žádnou skin care rutinu, doprčic, každej má snad dneska skin care rutinu, taky si občas du lehnout s mokrou hlavou, neumim a nesnášim small talk, takovýto jak se někde potkáte s někym cizim a musíte si říct pár zdvořilostních vět, vykroužila bych v tu chvíli do země patou díru tři metry hlubokou, přitom tvl je mi 38, to se dá naučit ne, stejně jako skákání šipky, Nikol, to taky neumíš, jo a taky neumim bruslit, přitom to od lyžování nemůže bejt tak odlišný, a už jsem vám řikala, že naše tříletý dítě říká „dopldele teď mluvim já“?od koho to asi může mít…A taky miluju a vyžaduju ticho a klid a některý dny zas vůbec a pak jsem jak střela a píšu takovýhle nesmyslně dlouhý slovní průjmy na sítě,“ vylila se ze svých pocitů influencerka, kterou sleduje 680 tisíc lidí. Konec jejího proslovu se pak nesl už v pozitivnějším duchu.

„38. Některý věci se nemění, jediný co se mění, že s nima asi nějak už umim žít. Děkuju všem mejm blízkejm, že uměj žít se mnou a děkuju všem za přání,“ dojala na závěr.

S lidmi pak sdílela i svá přání k narozeninám a přidala dokonce i návod, kam jí mohou přijít popřát osobně a zároveň si udělat radost a ještě přispět na dobrou věc. Právě dnes se totiž koná charitativní bazárek, kde Nikol prodává nejen oblečení.

Další články

Načítám