Hlavní obsah
Článek

Influencerka Nikol Leitgeb (38) si užívá pohodu na rodinné dovolené. Fanoušky potěšila vtipnou momentkou z manželského života. Ale také tím, že se u bazénu ukázala v plavkách. A to v objetí s manželem Petrem.

„Já: Heleď vlastně… pět let… už jsem tvůj nejdelší vztah?“ „Petr: No… pocitově určitě,“ neváhal s vtipnou odpovědí manžel. Tomu řada fanoušků záviděla. „Závidět se nemá, ale chtěl bych být na jeho místě. Objímat nejkrásnější ženu tohoto světa,“ rozněžnil se jeden opravdu nadšený obdivovatel Nikol Leitgeb.

To aby si ji manžel Petr střežil jako oko v hlavě. „Co dodat, ať jste stále tak skvělá dvojka,“ přidal se další. „Jste pohodová, usměvavá rodinka, moc vám to spolu sluší,“ zaznělo také.

Nikol si tak aspoň na chvíli odpočine od rozruchu posledních dní, kdy se řešil konec jejího přátelství s Veronikou ArichtevouMartinou Pártlovou. Leitgeb nedávno prozradila, že z tria 3v1 odešla proto, že jí to delší dobu připadalo spíš jako byznys než kamarádství.

Namíchl jí také klip Martiny Pártlové k písni Sbohem, pa, šátečku, který prý vznikl bez jejího vědomí. Došlo i na vzájemné slovní přestřelky mezi bývalými kamarádkami.

Další články

Načítám