Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) jako by se v poslední době snažila dohnat všechno, co zameškala jako máma dnes tříleté dcery Daisy. Naposledy se během pařížské akce Vogue předvedla v šatech, které toho zakrývaly skutečně jen minimum. Lidé ale nad jejím počínáním kroutí hlavou.

Je to totiž jen pár dní, co věčná snoubenka Orlanda Blooma (47) vydala upoutávku na svůj nový videoklip, ve kterém má prakticky oblečené jen bikiny, a to ještě ve stylu underboob, což znamená, že jí byla vidět značná část ňader. To ale devětatřicetileté zpěvačce nestačilo, a tak oblékla model, který toho ukázal ještě víc.

Stalo se tak na přehlídce Vogue World, která se každoročně koná v jiné světové metropoli, a tentokrát padl výběr na Paříž. Katy oblékla model, kterému se snad s trochou dobré vůle dá říkat šaty, někomu by však mohl připadat spíš jako obleček na předvádění v S-M salónu.

Róba prakticky postrádala jakoukoliv látku, a to nejnutnější zakryly jen geometrické vzory sestávající z umělého materiálu. Na spodní části pak nechyběly alespoň umělé květiny, které zakryly více z intimních oblastí zpěvačky. Ani tento model se ale u lidí, stejně jako ten v upoutávce na píseň, nesetkal s úspěchem.

„Asi to není nejmoudřejší volba. Ale je tu jedna jistota – pokud se k něčemu takovému musíte uchýlit, pak vaše dosavadní kariéra míří velkou rychlostí dolů, a pravděpodobně to tak už nějakou dobu bylo,“ zní jeden z mírnějších komentářů čtenářů pod článkem v Daily Mailu.

„Vypadá to jako jeden z těch zahradních panelů, dodávajících soukromí, co z nich roste tráva nebo květiny,“ přemýšlí jiný.

„Zdálo se, že na míle a míle kolem nebyla žádná zrcadla,“ „Mám pocit, jako bych k ní právě vešel do šatny. Nikdo jistě nemusí být takto nahý na veřejnosti. Co zbývá Orlandovi?“ nebo „Uf, to jsou ale nelichotivé šaty,“ tak zní další komentáře, mezi kterými by člověk pozitivní názor jen těžko dohledal.

Lidé navíc nechápou ani to, proč se takovým modelem prezentuje značka, jakou je Vogue, a volají po tom, aby se do módy vrátilo trochu elegance a ženskosti. Ale na to si asi budeme muset ještě nějakou tu chvíli počkat.

Další články

Načítám