Hlavní obsah
Článek

Pařížský týden módy přilákal mnoho celebrit a mezi nimi i Nicole Kidman, která dorazila s dcerou Sunday Rose (15). Dámy zvolily podobný styl, a zatímco herečka zdravila fanoušky, její dcera se snažila zůstat vpovzdálí. Ani tak ale neušla hodnocení lidí.

Nicole Kidman je na rozdíl od některých jiných celebrit ráda obletována fanoušky, a tak se v Paříži mohla přetrhnout, aby zamávala a poslala vzdušný polibek všem, kteří na ni čekali během jejího příchodu na přehlídku Balenciaga. Nicole ale nepřišla sama. Po jejím boku se objevila starší dcera, kterou má s country zpěvákem Keithem Urbanem, Sunday Rose.

A obě dámy na společenskou akci zvolily stejný styl. Tmavé obepnuté šaty, rozpuštěné dlouhé vlasy a sluneční brýle. Není tak divu, že zahraniční média je popisovala jako „dvojčata“. Lidé se ale divili tomu, že Sunday Rose je teprve patnáct let, i když podle nich vypadala jako dospělá žena.

„Té že je teprve patnáct?“ Nebo: „Vypadá na 25, ne na 15. Další dcera slavných rodičů jako modelka v tréninku.“ Či: „Další patnáctiletá dcera celebrity, ze které se stává pětatřicítka. Čím je to krmí?“ Tak znějí komentáře čtenářů Daily Mailu a další lidé se přidávají.

„Promiňte, ale proč má patnáctiletá slečna odbarvené vlasy, kompletní make-up a oblečení vhodné pro pětadvacetiletou? Pokud chcete, aby se vaše děti chovaly jako děti, nenechte je oblékat se jako dospělí,“ míní další čtenář. A někteří jsou jízlivější.

„Sunday Rose je teprve 15 let, ale snaží se vypadat mnohem starší. Nicole, její matka, se snaží vypadat mladší než na 57 let. Je to trochu strašidelné,“ opřel se i do herečky jiný člověk.

Vedle debaty o věku Sunday Rose lidé mají také pocit, že si máma a dcera příliš podobné nejsou a že je dívka mnohem více podobná svému otci. Větší podobu po mamince prý zdědila mladší Faith Margaret (13). A co říkáte vy? Podívejte se do naší galerie.

Další články

Načítám