Hlavní obsah
Článek

Herečka Nicole Kidman (57) a její sestra Antonia procházejí obrovským smutkem. Minulý týden ve věku 84 let náhle zemřela jejich maminka Janelle Ann Kidman. Pro herečku je událost o to smutnější, že v době jejího skonu byla tisíce kilometrů daleko. Ve stejný den měla převzít ocenění na Benátském filmovém festivalu.

Kidman minulou sobotu dorazila do Benátek, kde v rámci festivalu měla převzít ocenění za nejlepší herečku za roli v jejím novém filmu Babygirl. O pár hodin později se ovšem dozvěděla tragickou zprávu o své mamince, načež se rozhodla okamžitě odcestovat do rodné Austrálie za zbytkem rodiny.

Na události, během níž měla být oceněna, tak přečetla hereččino prohlášení režisérka filmu Halina Reijn.

„Dnes jsem dorazila do Benátek, ale krátce poté jsem zjistila, že moje krásná, statečná maminka Janelle Ann Kidman právě zemřela. Jsem v šoku a musím jet za svou rodinou. Ale toto ocenění je pro ni, ona mě formovala, vedla a stvořila. Jsem nesmírně vděčná, že vám to mohu prostřednictvím Haliny říct, střet života a umění je někdy srdcervoucí, mám zlomené srdce. Milujeme vás všechny,“ přečetla smutný vzkaz režisérka snímku dojatému publiku a následně za herečku ocenění převzala.

Další články

Načítám