Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská premiéra nového seriálu Svatba roku (v originále The Perfect Couple) se dočkala účasti hvězdného osazenstva. Největší pozornosti se ale podle očekávání dostalo Nicole Kidman (57), která na středeční akci dorazila ve třpytivé černé robě s pořádně hlubokým výstřihem…

Stále svůdná herečka, která si ležérně nechala přes jedno rameno přehozený blejzr, byla ztělesněním elegance. Přestože její model značky Ferragamo byl vzhledem k výstřihu a průsvitnému materiálu dost odvážný, Nicole ho vynesla s grácií sobě vlastní. Ještě odvážnější šaty přitom zvolila její kolegyně Meghann Fahy (34), která se na červený koberec dostavila v celokrajkovém modelu, pod nímž byl zřetelný téměř každičký centimetr jejího těla.

Obě herečky si pak zapózovaly ještě s Eve Hewson (33), která se navzdory počátečním kritikám kvůli slavnému otci dokázala sama prosadit v hereckém průmyslu. Eve je totiž dcerou frontmana kapely U2 Bona Voxe. Ta na rozdíl od svých kolegyň v černém zvolila růžové šaty s balonovou sukní a výraznou mašlí na hrudníku.

V novém mysteriózním seriálu se kromě trojice hereček objevuje mimo jiné i Liev Schreiber, který na premiéře rovněž nechyběl a zapózoval si vedle Nicole. Další ze slavných jmen v seriálu je i Dakota Fanning, která ovšem na středečním promítání přítomna nebyla.

Další články

Načítám