Hlavní obsah
Článek

Nedávno tomu byly tři roky, co se topmodelka Karolína Kurková (40) stala trojnásobnou maminkou. Děčínská kráska, která nedávno oslavila čtvrté kulaté narozeniny, se nyní pochlubila, jak její malá dcerka vypadá.

Na sociální síť umístila její portrét a tím dojala své fanoušky. „Má holčička. Luna Grace,“ napsala Karolína k roztomilému příspěvku. Topmodelka tak okamžitě vyvolala lavinu komentářů. „Je to přesně kombinace vás a vašeho manžela,“ napsala jí první z komentujících a další se přidali. „Tak to je ta nejroztomilejší holčička, kterou jsem kdy viděla.“

Některé hned napadlo, že díky zděděné kráse by se malá Luna Grace mohla vydat maminčinou cestou. „Nepřemýšlíte nad tím, že by byla jako vy a stala se slavnou supermodelkou?“ zněl jeden ze zvídavých dotazů.

Karolína, která žije se svou rodinou na Miami, má ještě dva syny. I ti už mají dobře našlápnuto k zajímavé budoucnosti, zvlášť díky svým jazykovým znalostem. Už nyní, kromě češtiny, mluví také třemi nejpoužívanějšími jazyky světa. „Mluví anglicky, španělsky a čínsky. Kluci se ve škole učí čínštinu. Občas mi někdy něco řeknou,“ prozradila Super.cz topmodelka během letošního ročníku filmového festivalu ve Varech.

Další články

Načítám