Hlavní obsah
Článek

Jennifer Anistonová (55) pobavila své fanoušky a zároveň ukázala část svého luxusního domu na videu, kdy svým psům čte úryvek ze své nové knihy. A jak se zdá, ti jsou s obsahem spokojení.

Herečka před několika měsíci oznámila, že se pouští do nové profese a pracuje na své první dětské knížce. Když vyšlo najevo, že její počin bude o záchranářském psu Clydeovi, který bude nejen vystupovat na stránkách knih, ale díky animacím i na internetu, sama herečka se divila tomu, jaké reakce informace způsobí. „Když jsem se rozhodla spolupracovat s Invisible Universe a přivést Clydea k životu na sociálních sítích, nedokázala jsem si představit, kolik radosti přinese fanouškům a sledujícím,“ uvedla v prohlášení. A teď už je kniha na pultech a herečka se samozřejmě snaží o propagaci.

A tak neváhala a nechala se natočit přímo u sebe doma, v obýváku sídla v Bel-Air, které má v současné době hodnotu 21 milionů dolarů, tedy v přepočtu 480 milionů korun. Herečka ukázala své vybavení, luxusní bílou pohovku, krb nebo regál na víno. Na sobě pak měla černé šaty značky Oscar de la Renta.

Scéna, která se na videu odehrává, by klidně mohla být vystřižena ze seriálu Přátelé. Jennifer se svým typickým účesem psům předčítá úryvek z knihy a ti se tváří zaujatě. Tedy až do doby, než jeden z nich zazívá. Video je také doplněno zábavnou hudbou. „Vypadá to, že mám tohle publikum omotané kolem prstu,“ píše herečka k příspěvku, který mezi jejími fanoušky vzbudil nadšení.

„Jen, obdivuji, že jsi prostředníkem budování kultury míru a pěstuješ v sobě sílu násobit dobro, lásku k druhým, empatii a schopnost extrémní citlivosti vžít se do situace druhého. Dojímá mě, jak věnuješ svůj čas, úsměv, lásku, náklonnost, abys povzbudila druhé, udělala radost, byla užitečná a zachránila životy. Mám tě ráda a děkuji ti,“ rozvášnila se například jedna z nich.

„Můj bože, všichni jsou tak roztomilí,“ nebo „Nejen že jste nejroztomilejší, ale tohle video mě tak zahřálo u srdce,“ či „Jennifer Aniston je ta nejrozkošnější a má nejsladší srdce,“ ozývá se v dalších komentářích. A spousty dalších píšou, že si knihu musejí co nejdříve pořídit. Už teď je tak jasné, že kdyby se Jennifer v budoucnu třeba už nechtělo vystupovat před kamerou, v klidu může sedět doma a psát zábavné knihy. Kniha Clydeo Takes a Bite Out of Life je totiž prvním ze čtyř počinů, na které herečka uzavřela smlouvu s vydavatelstvím a animačním studiem.

Další články

Načítám