Hlavní obsah
Článek

Leckoho to možná překvapí, ale sexy kráska Andrea Kalousová (28) je pořád single. Po rozchodu s Kamilem Kazmou Bartoškem (39), s nímž je i přesto neustále spojovaná, nemá na randění čas ani pomyšlení. Navíc když už by na to přišlo, nemá si pánskou návštěvu kam pozvat. Její byt je bojová zóna!

„Po pravdě moc netuším, proč mě s ním pořád spojují. Možná by si přáli, aby tomu tak bylo. Já to ale vnímám jako uzavřenou kapitolu. Tečka,“ řekla nám hvězda Tváře, když jsme se jí zeptali na jejího bývalého. Někteří z fanoušků ji s Kazmou pořád spojují, což ona sama vnímá velmi citlivě.

V současné době má prý tolik práce, že nemá na randění a chlapy čas ani pomyšlení. Navíc když už by se přece jen nějaký ten princ na bílém koni našel, velmi rychle by zase odcválal. Zvláště pokud by přišel k ní domů.

„Před sedmi lety jsem si pořídila kočku, vysněnou bengálskou. Ti, kdo ji mají doma, asi tuší, že je to dost temperamentní zvířátko,“ usmívala se Kalousová na akci zaměřené na žrádlo pro kočky. Nejinak tomu je i v případě modelky, která aktuálně pracuje hlavně na své hudební kariéře. Podobně jako u mnoha dalších milovníků koček je to spíš tak, že ona bydlí u své kočky, ne naopak.

„Rezignovala jsem na to mít to doma hezký. Byt vypadá jako po výbuchu. Což bych asi ani neměla říkat s ohledem na svého domácího, ale co už,“ doplnila pro Super.cz. Tabu jsou i návštěvy. Její kočička je natolik dominantní a teritoriální, že se u ní všichni musejí mít na pozoru. A odvážlivci, kteří u ní chtějí strávit noc, musejí počítat s tím, že mohou odejít s nějakým tím šrámem.

„Když tu nedávno spala babička, měla v noci odkrytou nohu a ráno ji měla pěkně podrápanou,“ svěřila se nám Andrea, která vyrostla i z nápadů pořídit své kočičí dámě parťáka. Před časem přinesla domů kotě a se zlou se potázala. Mladý kocour po pár měsících putoval k tetě na Moravu, protože soužití s uzurpátorkou se pro něj rovnalo hodně ostré verzi reality show Survivor.

Další články

Načítám