Hlavní obsah
Článek

První máj, lásky čas si Agáta Hanychová (39) a její choť Mirek Dopita náležitě užili. Samozřejmě nechyběl polibek pod stromem. Pár dní předtím řešili o poznání vážnější věci než to, pod jakou dřevinou se políbit. Influencerka byla konfrontována s exekucemi svého manžela. Co o nich řekla?

Hned v úvodu Agáta tvrdila, že ví, odkud vítr vane. Kdo měl velký zájem na tom, aby informace, které posílá, spatřily světlo světa?

„Je ironií osudu, že informace o exekucích a údajných dluzích mého muže rozesílá někdo, kdo sám dluží, navíc rozhodně ne málo,“ nechala se slyšet s tím, že tuto kauzu podle ní rozdmýchal její expartner Jaromír Soukup (55).

„O všem samozřejmě vím, není to žádný kostlivec ve skříni. Už se to řeší, nějakou chvíli to ale tvá, než se ty exekuce, které jsou zaplacené, z rejstříku vymažou,“ vysvětlila Hanychová.

Věci se daly do pohybu evidentně dost rychle, aktuálně už Dopita v žádném exekučním řízení nefiguruje. Fanoušky nyní zajímá, kdo údajné pohledávky Dopity zaplatil. Byla to jeho žena? To by se samozřejmě nabízelo. Ona sama to ale popírá.

„Ještě bych ráda zmínila, že jsem na to nedala ani korunu,“ dušovala se influencerka, která je jistě ráda, že má její muž zase čistý stůl.

Další články

Načítám