Hlavní obsah
Článek

Jak jsme vás již informovali, anglická modelka a nadšenkyně do plastické chirurgie Katie Price (46) se navzdory bankrotu momentálně nachází na další zahraniční dovolené. Tentokrát společně se synem Harveyem a přítelem JJ Slaterem zavítala na Kypr. Pobyt na oblíbeném ostrově ovšem narušila nepříjemnost v podobě zranění nohy, které si vyžádalo ošetření v nemocnici.

Modelku, která údajně uklouzla na skále, dopravil do nemocničního zařízení její přítel. Zřejmě ale ani v přímořských destinacích není úplně běžné, aby pacienti do nemocnic přicházeli pouze v bikinách, a tak měli jistě všichni přítomní o netradiční podívanou postaráno. Lékaři mamince pěti dětí na místě nohu ošetřili a ovázali. O čtrnáct let mladší přítel ji pak odvážel na invalidním vozíku.

Katie má ovšem v tomto směru skutečně pech. V roce 2020 si po pádu z výšky v zábavním parku v Turecku zlomila kosti v obou chodidlech, načež podstoupila osmihodinovou operaci a následně ještě několik nápravných zákroků a půl roku nemohla chodit.

V únoru 2021 Katie přiznala, že trpí neustálými bolestmi a kolébá se jako kachna, když se snaží chodit. „Nikdy už nebudu stejná… Při chůzi teď kulhám, protože jedna noha je delší než druhá kvůli všemu tomu kovu v chodidle. Kolébám se jako kachna. Připadám si z toho už trochu paranoidní.“

V posledních měsících ovšem plní Katie obsah médií úplně něčím jiným, a to vysokými dluhy, které řeší i soud. Modelka dvakrát vyhlásila bankrot a kvůli ignorování soudního jednání byla dokonce v srpnu zatčena ihned po svém návratu z Turecka, kam si odletěla „pracovně“ nechat udělat šestý lifting obličeje.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám