Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (48) považuje Vendulu Pizingerovou (52) za jednu ze svých nejlepších kamarádek, a tak nemohla chybět na křtu mincí pro nadaci Kapka naděje. Společně s Janisem Sidovským se stali kmotry.

„Pokřtila jsem minci Kapky naděje, což je mandala. Od příštího roku se mám stát součástí Kapky, měla bych být čestným členem ve správní radě. Známe se třicet let, vím, proč se Kapka založila, kolik skvělých věcí udělali, jak nakoupili přístroje, proto mě to hrozně potěšilo. Vendula je blízká přítelkyně,“ řekla Super.cz Monika.

S Vendulou tráví hodně volného času a také dovolené. Během té poslední všichni čekali, zda se ukáže v plavkách. Nestalo se tak.

„Oblečená vypadám lépe než svlečená. V plavkách jsem se neukazovala ani před dětmi. Po dvou dětech s kily navíc se opravdu fotit nebudu,“ řekla Super.cz Monika, která se necítí být v ideální formě.

„Zeptej se Filipa Vaňka. Filip mě sleduje na instagramu a vždycky mi přijde zpráva, já to vidím, nežer, mám tě oblékat. Filipe, snažím se nežrat, ale v nějakém věku už je to jedno. Tak se s tím smiř,“ směje se zpěvačka.

Popichování Filipa bere s humorem. „V životě bych mu chyběla stejně jako on mně. Oblékal by mě, i kdybych byla stokilová, ale bude u toho mít všechny ty svoje kecy. A já se obrním,“ usmívá se. „Známe se spousty let. Je to kamarád. A vím, že to myslí hezky. Má pravdu, že na štíhlejších lidech vypadá oblečení lépe. Kór v televizi. Je mi 48 let a nejde nežrat, což dřív šlo,“ dodala.

4
fotky

Další články

Načítám