Hlavní obsah
Článek

Prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (77) si festival užívá plnými doušky. Ač se před pár měsíci mluvilo o tom, že se potýká se zdravotními problémy, do začátku svého milovaného festivalu se dal do kupy a je ve výtečné formě.

Bartoška a karlovarský filmový festival, tohle spojení je zkrátka legendární. Bartoška festival zahájil, na červeném koberci vedle něj zářila jeho manželka Andrea a ochotně s ním pózovali hvězdní festivaloví hosté, jakými byli herci Viggo Mortensen, Geoffrey Rush nebo Daniel Brühl. Festivalový prezident nechybí na žádné velké premiéře či společenské akci. Srdečně se vítal s Alenou Mihulovou, Vojtou Kotkem i Karlosem Vémolou.

Bartoška také slavnostně otevřel novou onkologickou ambulanci v pavilonu N Karlovarské krajské nemocnice. On sám se považuje za ideálního patrona této ambulance už jen proto, že se sám potýkal s onkologickým onemocněním. Letos také exceloval v seriálu Smysl pro tumor, kde ztvárnil pacienta nemocného rakovinou.

„Neznám ideálnějšího představitele, nežli jsem já, který by tomu požehnal. Samozřejmě by nemělo logiku, abych otevíral gynekologickou ambulanci, protože s tím nemám žádné zkušenosti. S onkologií mám zkušenosti, a proto jsem řekl, že to samozřejmě rád udělám,“ vtipkoval na slavnostním otevření ordinace Bartoška.

Ten si Vary užívá také v doprovodu rodiny. Kromě zmíněné manželky Andrey se fotografům pochlubil i dcerou Kateřinou a vnučkou Aničkou. Na to, jak si Bartoška užívá Vary, se podívejte do galerie.

Další články

Načítám