Hlavní obsah
Článek

Častým hostem na zahradní party Petra Jandy je i Peter Nagy (65). Slovenský zpěvák letos oslavil půlkulatiny, pořád je to štramák, ovšem na rozdíl od dalších hostů nedorazil v typickém havajském modelu, jak si dress code žádal. „Berte to tak, že jsem za kolonizátora,“ smál se.

Pocit mít Havaj pro Petera znamená hlavně radost po dobře vykonané práci. „Když mám třeba odehraný koncert a k tomu dva nebo tři přídavky. To jsem pak spokojený a šťastný. Stále žiju pro muziku. Zní to jako klišé, ale je to pravda. Jsme u Petra Jandy a on je takový můj vzor. Je nezničitelný, má atomovou energii, pořád hraje,“ řekl.

Nagy stále vystupuje a nesnížil své tempo, ale už je oficiálně starobní důchodce. „Mám slovenský důchod, beru ho v eurech a nebojte se, že bych strádal. Ale nebudeme mluvit o penězích, to se nehodí. Nerad se chlubím tím, kolik vydělávám a co vlastním. Ale myslím, že se mám velmi dobře,“ prozradil.

Z toho, když jsme prohlásili, že na první pohled vůbec nestárne, si dělal legraci. „Moje publikum stárne se mnou a horší se mu zrak,“ smál se. „Ale teď vážně. Mám zdravý životní styl, ráno začínám cvičením, přes týden zdravě jím, ale přes víkend se pak normálně nažeru a dám si i pivo nebo víno. Netýrám se, nedělám z jídla náboženství,“ upřesnil. K celkové pohodě mu přispívá také jeho nová láska.

Další články

Načítám