Hlavní obsah
Článek

Influencerka Dominika Myslivcová (30) nedávno informovala o rozchodu s partnerem Zdeňkem, se kterým před rokem přivedla na svět syna Deriana. Jak nyní probíhá péče o ročního chlapečka? A jak to má Dominika s muži?

O rozpadu vztahu s partnerem informovala Dominika koncem srpna, do té chvíle si skutečnost nechávala nějakou chvíli pro sebe.. „Když s někým máte dítě, asi vás nenapadne, že za pár měsíců budete brát nohy na ramena a stěhovat se o dům dál… Ne, nenapadlo mě to. Vždy jsem si pro malého přála úplnou rodinu, to bez debat. Ale… abych byla upřímná, co se nás týče… Jako rodina jsme nefungovali vlastně nikdy. S otcem Derianka máme naprosto jiné priority a naprosto jiné hodnoty. Proto jsem se rozhodla od něj začátkem května odstěhovat,“ zaznělo například v jejím vyjádření, které zveřejnila na instagramu. Jak to mají ale bývalí partneři nyní a jak probíhá třeba právě péče o ročního synka?

O Derianka se stará převážně Dominika. „Malého mám v péči já s tím, že tatínek ho může navštěvovat, kdykoliv chce,“ prozradila Domča, která se rozhodla odpovědět na nejčastější dotazy svých sledujících. „Nevyhodil nás, odešla jsem sama. Bydlíme v domečku v Praze,“ uvedla influencerka.

A jak to má známá blondýnka nyní se vztahy? Padl i dotaz, zda bude Deriankovi hledat „nového tatínka.“ „Nebudu. Já nikdy chlapa nehledala. Novému vztahu se sice nebráním, ale myslím, že takové věci prostě musí přijít samy ve správný čas. Nechci nic lámat přes koleno a mermomocí hledat, jen abych byla ve vztahu. Momentálně jsem sama s malým šťastná, a jestli do našeho života časem přijde nějaký muž… Uvidíme,“ uzavřela.

Další články

Načítám