Hlavní obsah
Článek

Michal David (64) nám nedávno prozradil, že hubne jako o závod. Český hitmaker si před časem řekl, že je na čase změnit životní styl, což se mu podařilo, a dokonce zhubl o dvacet kilogramů, což si dal na začátku hubnutí jako svůj cíl.

„Byla to určitá práce, samo se to nestalo. Změnil jsem životní styl, co se týče jídelníčku. Je mi 64 let, ještě nepatřím do starého železa,“ svěřil se Michal David před časem pro Super.cz s tím, že mu s hubnutím pomohla dcera, která mu poradila s jídelníčkem. Ten dodržoval a přes 10 kilo bylo za pár měsíců dole. Do hubnutí se navíc pustila i jeho manželka Marcela. „U chlapů je hubnutí lehčí. Se mnou to držela Marcela, moje žena, a ta zhubla jen 9, já dostal dolů 20,“ dodal.

Michal David už netráví čas na Tenerife, kde má druhý domov. Aktuálně pobývá v Česku, kde nedávno navštívil i několik společenských událostí. Jako křest knihy nebo večírek s ochutnávkami v Obecním domě, kde bylo na hitmakerovi ve veselém saku víc než znát, že je výrazně hubenější.

Do společnosti s sebou vzal i svou šarmantní ženu Marcelu, která prošla také proměnou, a velmi jí to sluší. Podívejte se v galerii.

5
fotek

Další články

Načítám